הוראות הכנה
מרכיבים
6 דגי אמנון מנוקים היטב
6 כפות סוכר
1 כוס רוטב סויה של קנור
1 כפית מרק עוף אמיתי של קנור
2 גזרים
2 פלפלים אדומים (גמבה)
½ כוס בצל ירוק
( החלק הירוק) פרוס דק
½ כוס גבעולי סלרי פרוסים דק
2 כוסות קורנפלור
שמן לטיגון עמוק
2 כפות שמן שומשום
אופן ההכנה
.לחתוך 3 חתכים לאורך כל דג משני הצדדים.
2.לחמם את השמן, לטבול את הדגים בקורנפלור
ולטגן בשמן עמוק.
3.לחמם את שמן השומשום בסיר נפרד, לטגן את כל
הירקות מלבד הבצל הירוק עד לקבלת גוון זהוב קל.
4.להוסיף את הסוכר ולטגן עד להמסתו.
5.להוסיף את רוטב הסויה ולהביא לרתיחה.
6.לערבב היטב עד להמסת כל הסוכר וצמצום
הרוטב עד כדי מחצית.
7.לצקת על הדגים ולפזר את הבצל הירוק מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון