הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים למילוי
בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
זיתים ללא גלעינים וחתוכים קטן
ביצה קשה
1 ביצה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הבשר ומטגנים דקה נוספת. מורידים מהאש ומערבבים פנימה ביצה קשה ואת הזיתים. משטחים הבצק לעובי 2 ממ' ובעזרת כוס גדולה חותכים עיגולים מהבצק. מניחים תערובת על כל עיגול בצק, מקפלים כל עיגול לחצי וסוגרים היטב. להרטיב את קצוות הבצק לסגירתו מורחים ביצה על הבצקיות. אופים בחום בינוני למשך 30 דקות.
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון