הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 ק"ג אננס טרי
1 כוס מים
1.5 כפות מלח
1 כפית פלפל שחור
חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
15 עלי כוסברה קצוצים דק
אופן ההכנה
קולפים את האננס, חוצים לאורך ופורסים. לקערה מוסיפים את יתרת החומרים למעט מחצית מכמות הפלפל השחור ומחצית מכמות הכוסברה, לאחר שעורבבו היטב ביחד עד שהמלח נמס. טובלים כל פרוסת אננס ל-15 שניות לפחות במשרה ומניחים בקערה. לפני ההגשה מפזרים מעל את יתרת הפלפל השחור והכוסברה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון