הוראות הכנה
מרכיבים
אננס בינוני קלוף, בלי לבה ופרוס לפרוסות בעובי שני סנטימטר לערך
כוס סוכר חום
כפית קינמון טחון
קורט ציפורן טחונה או אגוז מוסקט
חצי כפית תמצית וניל
חצי כוס רום כהה
אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות האננס בתבנית .
מערבבים יחד סוכר , קינמון וציפורן , וזורים על פרוסות האננס . קולים תחת אסכלה חמה עד שהאננס מתרכך מעט ותערובת הסוכר נמסה ומתחילה להפוך לקרמל . מעבירים את פרוסות האננס לכלי הגשה .
מערבבים את הווניל עם הרום , ויוצקים לתבנית . בוחשים מעל להבה בינונית כדי להמיס את מיצי האננס והסוכר . יוצקים את הרום על האננס . מגישים חם .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון