חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנצ'ילודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של טורטיה וסלסה וגבינה אשר יוצרים מאפה וחטיף מעולה.
אנצ'ילודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של טורטיה וסלסה וגבינה אשר יוצרים מאפה וחטיף מעולה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן קנולה
2 כפות שמן זית
12 טורטיות מוכנות (ראו מתכון בספר שלי או קונים מוכן)
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתוש
1 כוס סלסה (ראה מתכון בספר שלי)
2 כפות מים חמים
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור
1 כוס עגבניות מרוסקות (מקופסא)
300 גר גבינת צ'דר או צהובה או קשקבל מגוררת.
3 כפות כוסברה קצוצה דק
1/2 ראש חסה עגולה
1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.
במחבת מחממים 2 כפות שמן ומטגנים קלות את הטורטיות ע"מ לרכך אותן וע"מ שיספגו את הטעם.להניח על נייר סופג.
במחבת מחממים את יתרת השמן ומזהיבים את הבצל , מוסיפים את השום ומטגנים מעט.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים מוסיפים את רסק העגבניות והסוכר הוסף את הסלסה והמים החמים.לתבל את הרוטב על פי הטעם. (מלח ופלפל)
בתבנית פיירקס למרוח את שמן הזית. למלא את 2/3 הטורטיה בגבינה מגוררת ולהניח בתבנית.
כך עם כולן לשפוך מעל את הרוטב עד לכיסוי מלא,להוסיף מלמעלה את שאר הגבינה המגוררת ולהכניס לתנור החם ל13 דקות או עד שהגבינה נמסה.
להגיש מעוטר עם עלי חסה עגולה.
מגיש: gilai
מקור: מקסיקני
שתף את המתכון