הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
3.5 ק"ג אסדו. לבקש מהקצב לחתוך אותו לרצועות בגודל 15 ס"מ על 2 ס"מ כך שכל רצועה תכיל גם עצם,
1 כוס גדולה בירה לבנה מסוג היניקן,
3 כפות חומץ בלסמי,
1 מיץ מתפוז סחוט
1/2 כוס שמן זית
3 כפות דבש מובחר
1 כוס עירית קצוצה או בצל ירוק
8 שיני שום כתוש,
1 כפית בזיליקום,
3 כפות כוסברה קצוצה
1 כפית אורגנו טרי קצוץ,
1/2 כפית צילי גרוס
4 עלי דפנה טחונים,
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון,
מעט מלח ופלפל.
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.להכניס את כל הרכיבים פרט לבשר לתוך קערה גדולה ולערבב היטב.
2.לסדר את הבשר בתבנית אפיה מאלומיניום רחבה ועמוקה.
3.לשפוך את תוכן קערת התבלינים עם הרכיבים על הבשר.
4.לכסות את התבנית בניילון נצמד ולהכניס למקרר לתא מעל הירקות
לפחות ל-24 שעות. כל 6 שעות להוציא את התבנית מהמקרר ולהפוך את הבשר.
5.לחמם תנור ל-250 מעלות.
6.להוציא את הבשר מהמקרר. לכסות בנייר כסף.להכניס לתנור למשך 3 שעות.
7.לאחר 3 שעות להסיר את נייר הכסף ולהשאיר לעוד חצי שעה.
מגיש:
מקור: כרטסת דרום אמריקה
שתף את המתכון