חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אצבעות שוקולד קפואות מצופות קקאו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן שוקולד מיוחד. למרות ההכנה הארוכה יחסית - התוצאה מצדיקה את הטירחה.
אצבעות שוקולד קפואות מצופות קקאו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן שוקולד מיוחד. למרות ההכנה הארוכה יחסית - התוצאה מצדיקה את הטירחה.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חמאה רכה
150 גרם שוקולד מריר
25 גר' קקאו איכותי
4 חלמונים
100 גרם סוכר
400 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת קלות
אבקת קקאו בקערית לצפוי.
אופן ההכנה
1. מקציפים חלמונים יחד עם הסוכר לקבלת גוון בהיר
2. ממסים את השוקולד , החמאה והקקאו בסיר אדוי כפול. מוסיפים , תוך ערבוב את
החלמונים המוקצפים לשוקולד המומס.
3. מצננים ומקפלים לתערובת את השמנת. משטחים בתבנית לגובה של כ- 2.5 ס"מ ומקפיאים.
4.מוציאים מההקפאה , חותכים למלבנים דקים ומניחים בקערה מלאה באבקת קקאו, מצפים את
המלבנים היטב בידים מלאות אבקת קקאו ומקפיאים שוב.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון