חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ארטישוק חם במטבל תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יוסטון שיקגו סטייל ארטישוק חם במטבל תרד
ארטישוק חם במטבל תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יוסטון שיקגו סטייל ארטישוק חם במטבל תרד
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס גבינת "רומנו" מגורדת
1 שן שום גדולה
300 גרם תרד קצוץ מסונן טוב
200 גרם לבבות ארטישוק מסונן ויבש
240 גרם גבינת שמנת רכה עם שום
2 ביצים גדולות
400 גרם גבינת מוצרלה חתוכה.
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-190 מעלות
במעבד מזון לשים את גבינת הרומנו ולהפעיל להוסיף את שן השום קצוצה ולעבד יחד, לכבות את המעבד ולהוסיף את התרד, ארטישוק, גבינת שמנת וביצים לעבד לעיסה אחידה.
לשפוך את התערובת לקערה ולהוסיף את גבינת המוצרלה לערבב.
להעביר את התערוב ל 2-3 קערות אפייה ולאפות עד חימום מלא 20-25 דקות.
להגיש עם משולשי טורטיות , שמנת חמוצה וסלסה.
מגיש:
מקור: מסעדת יוסטון ארהב
שתף את המתכון