https://youtube.com/watch?v=Kpy_NU9X6Gk
הוראות הכנה
מרכיבים
עריסת פלפל אדום "אש"
החומרים
15 - 20 פלפלים אדומים
3 ראשי שום כתושים
2 כפות פפריקה חריפה
3 כפיות מלח
1 כף כמון
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 מיץ מלימון
* ניתן להוסיף כוסברה יבשה.
אופן ההכנה
לקטום את העוקץ מהפלפלים
לחתוך כל אחד לארבע רצועות ולהכניס למעבד מזון לקצוץ עד דק
להעביר לקערה עמוקה להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב, להוסיף שמן עד לכיסוי המסה כולה ולערבב היטב.
להעביר לכלי שניתן לסגור, להוסיף שמן עד לכיסוי המסה למניעת התחמצנות (עדיף לאכול לאחר יממה)
הערות:
*ניתן לשמור חודשים בקירור באם מכוסה בשמן
*רוטב מדהים להוספה הן לסלטים והן לתבשילים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון