הוראות הכנה
מרכיבים
רבע קילו בשר טחון
1 בצל מגורד דק
1 תפ"א מגורד דק
1 חבילה פטרוזליה
1 חבילה קוזברה
1 בצל גדול מגורד גס
חצי כוס אורז שטוף
כוס וחצי מיץ רימונים
מלח ,פלפל, מרק עוף
אופן ההכנה
לשים בקערה את הבשר הטחון + בצל מגורד דק + תפוח אדמה מגורד דק +
מלח פלפל ללוש היטב ליצור כדורים קטנים לטגן קלות לשים בצד
לטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף את הירק כשהוא קצוץ לוהמשיך לטגן עד
שהירק מקבל צבע ירוק כהה
לשים על הגז סיר עם 4 כוסות מים להרתיח ולהוסיף את האורז ולבשל כאשר האורז
מבושל להוסיף את הירק את כדורי הבשר תבלינים ולהמשיך לבשל
עד הכל הופך להיות כמו דייסה רכה להוסיף את מיץ הרימונים ולהמשיך לבשל
כמה דקות לערבב היטב ולכבות את הגז
צריך לצאת מעט חמצמץ (אם חסר חמיצות אפשר להוסיף מעט לימון )
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון