הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמרים יבשים
1/2 1 כוסות חלב או מים
1/2 1 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. בקערה קטנה ממיסים את השמרים בחצי כוס חלב, מוסיפים חצי כפית סוכר וכ 2 כפות קמח ובוחשים היטב. מניחים כ 10 דקות עד שהשמרים מתחילים לתסוס.
2. בקערה נפרדת בוחשים את שארית הקמח והסוכר, המלח, שארית החלב והשמרים עד שנוצר בצק. יוצרים גלילים בעובי 2 ס"מ. פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 4 ס"מ.
3. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את פרוסות הבצק בשמן עמוק. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם, לצד סלט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון