חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בוסקוציקוס של מיקי שמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בוסקוציקוס של מיקי שמו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת (אמנטל, גרוייר וכו?)
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
150 גרם גבינה כחושה לאפייה (כנען או טוב-טעם) מפוררת
2 ביצים
1 כפית מלח
250 גרם (13/4 כוסות) קמח
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
לציפוי:
1 ביצה טרופה שומשום
אופן ההכנה
1. מערבלים חמאה, גבינות, ביצים ומלח במיקסר עם וו גיטרה לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה, ומערבלים כדקה עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק.
2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 1/2 ס?מ. מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום ו/או קצח.
4. חותכים לקוביות בגודל 3 ס?מ בעזרת גלגלת פיצה, ומסדרים בתבניות מרופדות בנייר אפייה במרווחים של 1 ס?מ (הבויוס מתנפחים מעט באפייה).
5. אופים כ-20 דקות עד להזהבה.
מגישים מיד או מצננים היטב ושומרים בכלי אטום במקפיא עד חודש.
להגשה, מחממים כמה דקות בתנור שחומם ל-170 מעלות.
*** לקבלת קוביות יפות ומדויקות כדאי להכניס את הבויוס (אחרי ההברשה בביצה ופיזור הציפוי) למקפיא ל-10 דקות ורק אז לחתוך
גיוונים:
מוסיפים לבצק כ-1/3 כוס זיתים מגולענים קצוצים דק או עגבניות מיובשות קצוצות דק.
מפזרים על הבויוס זעתר, אורגנו, מיורן, תימין או כל תבלין או עשב שאוהבים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון