הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף חתוך לרצועות דקות
1 חבילה פטרוזיליה
חצי חבילה קוזברה
רבע חבילה שמיר
1 בצל גדול מגורד
2 כוסות אורז
מלח, פלפל,מרק עוף
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
לקצוץ את הירק דק דק , לגרד את הבצל ולטגן הכל ביחד כמה דקות
להוסיף את רצועות העוף ולהמשיך לטגן עד שהבשר מחליף את צבעו
להוסיף את האורז כשהוא שטוף היטב ולהוסיף מים עד לכיסוי האורז ועוד קצת
לתת לזה לרתוח להוסיף את התבלינים לערבב היטב
לאחר 10 דקות להנמיך את האש להכי קטן שיש ולהמשיך לבשל עד
שהאורז יבש וללא מים , להוסיף רבע כוס שמן להמשיך לבשל
כמה דקות נוספות ולכבות את הגז
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון