הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות
רוטב סויה
שמן זית
צ'ילי מתוק
חומץ בלסמי
1 ס"מ ג'ינגר חתוך
ראש שום שלם חתוך ל-4
פטרוזליה,כוסברה,טימין
קצת מלח מאחר ויש סויה
פלפל שחור
סוכר חום
אופן ההכנה
לשטוף את הבטטות עם "סקוטצ' ברייט". לחתוך אותן עם הקליפה למקלות עבים. לשפוך מעל את הסויה, שמן זית ,צילי מתוק חומץ בלסמי. לפזר את הג'ינג'ר והשום ,פטרוזיליה, כוסברה, טימין.
לערבב הכל ,ולהכניס לתנור חם 190 מעלות 40 דקות.
מגיש:
מקור: השף: עופר נוימן
שתף את המתכון