הוראות הכנה
מרכיבים
6-בטטות קלופות ופרוסות בעובי של 1 ס"מ
2-שיני שום פרוסות
½-כפית פלפל שחור גרוס
½-כפית כורכום
1-כפית מלח
½-כפית פפריקה חריפה
½-כפית רוזמרין יבש
¼-כוס שמן זית
אופן ההכנה
להוסיף לשמן את כל התבלינים,להוסיף לבטטות את התערובת ולערבב היטב.
להעביר לכלי חסין חום,לכסות בנייר אלומינום ולאפות בתנור מחומם ל 200 מעלות כ 30 דקות.
להנמיך את החום ל 160 מעלות ולהמשיך לאפות 40 דקות נוספות.
להגיש חם כתוספת לכל סוגי מנות בשר/עוף.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון