הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
½1 כפות שמרים יבשים
½ כוס סוכר
1 כף מלח
1 כוס שמן
כ- ½2 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
מנפים את הקמח. מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהשמן. מתחילים ללוש וכשנוצר בצק מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש היטב. מתפיחים כשעה. לשים שוב ומתפיחים לעוד ½ שעה.
יוצרים נחשים ומגלגלים כמו בורג (כל יד מסובבת חכיוון אחר). ניתן להשאיר כמקלון או לסגור לבייגלה. מורחים בביצה טרופה. מפזרים למעלה מלח גס, שומשום או זעתר. אופים כ-25 דק'.
בתאבון
מגיש:
מקור: חברה טובה
שתף את המתכון