הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג קמח
1 ורבע מרגרינה
1 קוביית שמרים
3/4 כוס סוכר
חווי'ג (רבע כפית שטוחה)של אפייה
קורט מלח
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים
להתפיח שמרים +כף סוכר במים פושרים
לערבב עם הקמח ולהוסיף מים פושרים(לפי הצורך הבצק) עד לעשיית בצק רך ונעים
להניח בקערה מקומחת לעטוף בניילון נצמד את הקערה ולשים מעל מגבת להתפיח
את הבצק במשך שעה בטמפרטורת החדר
ללוש לקרוץ חתיכות ולגלגל לבייגלה למרוח ביצה+שומשום ולשים על נייר אפייה בתבנית האפייה לחמם בתנור 160 מעלות רבע שעה עד שצבעו חום בהיר....
מגיש:
מקור: רחל
שתף את המתכון