חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייגלה עירקי 2 (יותר מתוק)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה אחרת לבייגלה עירקי יותר מתוק וטעים....
בייגלה עירקי 2 (יותר מתוק)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה אחרת לבייגלה עירקי יותר מתוק וטעים....
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג קמח
1 ורבע מרגרינה
1 קוביית שמרים
3/4 כוס סוכר
חווי'ג (רבע כפית שטוחה)של אפייה
קורט מלח
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים
להתפיח שמרים +כף סוכר במים פושרים
לערבב עם הקמח ולהוסיף מים פושרים(לפי הצורך הבצק) עד לעשיית בצק רך ונעים
להניח בקערה מקומחת לעטוף בניילון נצמד את הקערה ולשים מעל מגבת להתפיח
את הבצק במשך שעה בטמפרטורת החדר
ללוש לקרוץ חתיכות ולגלגל לבייגלה למרוח ביצה+שומשום ולשים על נייר אפייה בתבנית האפייה לחמם בתנור 160 מעלות רבע שעה עד שצבעו חום בהיר....
מגיש: רותם דבי
מקור: רחל
שתף את המתכון