הוראות הכנה
מרכיבים
בצלים גדולים, קצוצים דק מאוד - 2
עשבי תיבול מיובשים, מעורבים - כף 1
פלפל חריף אדום, חתיכה
מלח
שום כתושות - 6 שינים
פלפל שחור
אגוזי מלח, טחון - חצי כוס
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות - 1
רסק עגבניות - 2
פטרוזיליה, קצוצה - 2 כפות
שמיר, קצוץ - 2 כפות
ביצים קשות, קלופות 6
אופן ההכנה
שמים בצל, עשבי תיבול מיובשים, פלפל שחור, מלח, פלפל
חריף ושום בסיר בינוני ומועכים היטב ביד. מוסיפים מים
ומביאים לרתיחה מעל להבה בינונית. מבשלים 5 דקות
מוסיפים אגוזים ותפוחי אדמה ומבשלים 15 דקות. מוסיפים
רסק עגבניות, פטרוזיליה, שמיר וביצים קשות. ממשיכים
לבשל כ-15 דקות נוספות
מגישים חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון