הוראות הכנה
מרכיבים
10 ביצים קשות
1 שן שום כתושה
1 כף מיונז
חצי כפית חרדל
20 עלים קטנים ויפים של שמיר
מלח ופלפל
אופן ההכנה
חוצים את הביצים הקשות לאורך ומוציאים את החלמון (החלק הצהוב) מכל ביצה ומניחים בקערה. מוסיפים לקערה את השום, המיונז, החרדל ומעט מלח ופלפל. מערבבים היטב תוך כדי מעיכת החלמונים ליצירת מעין ממרח צהוב. ממלאים כל חצי ביצה בממרח החלמונים ומסדרים יפה על צלחת הגשה. מקשטים בעלה של שמיר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון