הוראות הכנה
מרכיבים
4 ליטרים של מים
500 זנגביל טרי קלוף
1 קליפת לימון מיובשת
1 קליפת תפוז מיובשת
750 גרם סוכר
6 נעצי ציפורן
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
מרתיחים את המים. כותשים את הזנגביל בעזרת עלי ומכתש עד שנמעך כולו אך עדיין לא הפך לממרח. מוסיפים את הזנגביל הכתוש למים הרותחים, מנמיכים את האש למינימום האפשרי ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים את קליפת התפוז, קליפת הלימון והסוכר, מערבבים, מכסים ומניחים לתערובת להתקרר. מוסיפים את נעצי הציפורן ואת הקינמון ומערבבים. מעבירים לקערה ומכסים למשך יומיים בטמפרטורת החדר. מסננים. מעבירים לבקבוקים ומכניסים למקרר.
מגישים קר בלבד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון