הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
2 כפות דאשי (ציר יפני)
להכנת המרינדה:
כפית רוטב סויה
כף מירין (יין אורז מתוק -יפני)
כף סוכר
כף שמן
אופן ההכנה
בקערה מערבבים 3 ביצים טריות
מוסיפים את הדאשי ואת המרינדה ומערבבים היטב
שופכים מעט שמן למחבת (מומלץ מרובע!) ומנגבים את עודפי השמן באמצעות נייר מגבת.
שופכים שכבה דקה של בלילת הביצים למחבת מזיזים את המחבת עד אשר
נוצרת שכבה אחידה ודקה.
מגלגלים את השיכבה וחוזרים על הפעולה עד אשר נגמרת הבלילה.
חותכים את הבלינצ'ס ל כ 7 חתיכות ומגישים.
ראו אופן הכנה בסרטון.
מגיש:
מקור: YouTube
שתף את המתכון