הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם גבינת שמנת רכה
3 כפות סוכר
חצי כפית קינמון טחון
2 כפות חמאה
6 בננות מוצקות קלופות וחצויות לאורך
3 כפות שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים את הגבינה, הסוכר והקינמון בקערה עד לקבלת תערובת קלילה. משחימים את הבננות במחבת שהומסה בה החמאה. מניחים 6 חצאי בננות בתבנית אפייה ומעליהם מניחים מחצית מהגבינה. מסדרים מעל את הבננות הנותרות ומסדרים מעל שוב את הגבינה הנותרת. מזליפים מעל הכל שמנת מתוקה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהגבינה משחימה.
מפזרים מעט קינמון על הכל ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון