חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצלים ממולאים בנוסח האי ברמודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצלים ממולאים בנוסח האי ברמודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 בצלים
4 קוביות ציר עוף
12 פטריות שמפיניון
1 כוס פירורי לחם
30 גרם שקדים טחונים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1 כפין מיורן קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית פלפל חריף קצוץ דק
½ כפית פפריקה
חמאה
אופן ההכנה
קולפים את הבצלים בזהירות. לכל בצל חותכים מעין "כיפה" ומניחים את הבצלים בסיר גדול ומכסים אותם במים. מוסיפים את קוביות ציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה. מסננים ומצננים. מוציאים את התוכן של כל הבצלים. הופכים את הבצלים ונותנים לנוזלים שהצטברו בהם לצאת ובעצם לייבש את הבצל מנוזלים מיותרים.
קוצצים את הפטריות יחד עם חלקי הבצל שהוצאו החוצה מהבצלים. מערבבים את הפטריות והבצל עם פירורי הלחם, השקדים, הפטרוזיליה, המיורן, השום, הפלפל החריף, המלח והפלפל. מערבבים פנימה שתי כפות חמאה מומסת. ממיסים עוד כף חמאה ומערבבים בה את הפפריקה. בחמאה המומסת עם הפפריקה מורחים תבנית אפייה. מניחים את הבצלים בתבנית. ממלאים את הבצלים בתערובת הפטריות. מורחים את הבצלים במעט חמאה מומסת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך עשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון