חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצקניות Nokedli/Galuska
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הארה: את הבצק כדאי להכין ממש לפני הבישול כי אחרת הוא עלול להתקשות br brבחנויות לכלי בית בהונגריה אפשר למצוא מכשיר דמוי מסננת, שנקרא Nokedli Szagato, brבעזרתו קוצצים את נטיפי הבצק ומטילים אותם אל המים br
בצקניות Nokedli/Galuska
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הארה: את הבצק כדאי להכין ממש לפני הבישול כי אחרת הוא עלול להתקשות br brבחנויות לכלי בית בהונגריה אפשר למצוא מכשיר דמוי מסננת, שנקרא Nokedli Szagato, brבעזרתו קוצצים את נטיפי הבצק ומטילים אותם אל המים br
הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילוגרם קמח
2 ביצים
2 כפות שמן
½ כוס חלב
מלח
מים
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את הביצה, השמן והחלב
2. מוסיפים לבלילה קמח. מערבבים היטב
3. מוסיפים באיטיות מים עד אשר הבצק מוצק במידה ואינו מימי
4. מרתיחים בסיר גדול מים עם מעט מלח
5. מניחים את הבצק על קרש חיתוך, ובעזרת כפית או סכין בוצעים ממנו פיסות קטנטנות היישר לתוך הקלחת הרותחת
6. מבשלים את חתיכות הבצק עד אשר הן צפות על פני המים
7. מסננים, ושוטפים במים קרים
מגיש: lanah31
מקור: עופר ורדי - על השולחן
שתף את המתכון