הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילוגרם קמח
2 ביצים
2 כפות שמן
½ כוס חלב
מלח
מים
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את הביצה, השמן והחלב
2. מוסיפים לבלילה קמח. מערבבים היטב
3. מוסיפים באיטיות מים עד אשר הבצק מוצק במידה ואינו מימי
4. מרתיחים בסיר גדול מים עם מעט מלח
5. מניחים את הבצק על קרש חיתוך, ובעזרת כפית או סכין בוצעים ממנו פיסות קטנטנות היישר לתוך הקלחת הרותחת
6. מבשלים את חתיכות הבצק עד אשר הן צפות על פני המים
7. מסננים, ושוטפים במים קרים
מגיש:
מקור: עופר ורדי - על השולחן
שתף את המתכון