הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 גביע שמנת חמוצה
1 חב' קטנה קמח תופח
1 חב' מרגרינה
1/4 כוס סוכר
קמצוץ מלח
למלית:
1 קופסא קטנה של רחת לוקום
100 גרם פיסטוק חלבי קלויים קלות וקצוצים
מעט מי ורדים
חלמון ביצה למריחה
לקישוט אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק, ומשהים במקרר כשעה.
2 קולים על מחבת לדקה את הפיסוק חלבי מכניסים לשקיק ניילון לשוברים
3. מערבבים את הפיסטוק חלבי עם מעט מי ורדים
4. מחלקים את הבצק לשלושה, ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן. מסדרים
בקצה מצע של פיסטוק לכל אורך הגליל מניחים לכל האורך את קוביות רחת
הלוקום, מקפלים פנימה את הקצוות ומגלגלים לגלילה.
5. מעבירים את הגלילות לתבנית משומנת, מושחים בביצה או בחלב ואופים בתנור
שחומם מראש ל180 מעלותכ-35 דקות עד שהגלילות יזהיבו / ישחימו
מצננים ובוזקים אבקת סוכר .
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון