חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק שק"ם ממולא רחת לקום ופיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת מהעוגות הקלות ביותר להכנה טעימה ושובה כל לב
בצק שק"ם ממולא רחת לקום ופיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת מהעוגות הקלות ביותר להכנה טעימה ושובה כל לב
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 גביע שמנת חמוצה
1 חב' קטנה קמח תופח
1 חב' מרגרינה
1/4 כוס סוכר
קמצוץ מלח
למלית:
1 קופסא קטנה של רחת לוקום
100 גרם פיסטוק חלבי קלויים קלות וקצוצים
מעט מי ורדים
חלמון ביצה למריחה
לקישוט אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק, ומשהים במקרר כשעה.
2 קולים על מחבת לדקה את הפיסוק חלבי מכניסים לשקיק ניילון לשוברים
3. מערבבים את הפיסטוק חלבי עם מעט מי ורדים
4. מחלקים את הבצק לשלושה, ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן. מסדרים
בקצה מצע של פיסטוק לכל אורך הגליל מניחים לכל האורך את קוביות רחת
הלוקום, מקפלים פנימה את הקצוות ומגלגלים לגלילה.
5. מעבירים את הגלילות לתבנית משומנת, מושחים בביצה או בחלב ואופים בתנור
שחומם מראש ל180 מעלותכ-35 דקות עד שהגלילות יזהיבו / ישחימו
מצננים ובוזקים אבקת סוכר .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון