הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם בשר בקר פרוס דק
שמן לטיגון
1כף רוטב סויה
1 כף ברנדי
¼ כוס ירק מאודה (גזר, ברוקולי, אפונה)
1 בצל פרוס
½ פלפל אדום חריף
1 כף קורנפלור
½ כוס מים
4 כפות רוטב סצ'ואן
אופן ההכנה
מטגנים בווק את פרוסות הבקר בשמן חם ומוציאים. מביאים לרתיחה בווק את הרוטב סצ'ואן עם מעט מים, רוטב סויה וברנדי. מוסיפים את הירקות והבשר ומקפיצים כשתי דקות בחום גבוה. מוסיפים קורנפלור במעט מים ומבשלים במשך דקה או שתיים בחום גבוה להסמכה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: שף ג'ין לונג ג'ין ממסעדת הסינית האדומה
שתף את המתכון