חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז בניחוח קפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניז בניחוח קפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר, קצוץ
250 גרם חמאה
2 כוסות סוכר (400 גרם)
1 ספל אספרסו חזק (או 2 כפות קפה נמס, מומס במעט מים)
4 ביצים
½1 כוסות קמח (185 גרם)
1 כפית אבקת אפייה
½ כפית מלח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (165 מעלות). משמנים תבנית אפייה (או מרפדים אותה בנייר אפייה).
2. שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר בינוני וממיסים תוך כדי בחישה על להבה בינונית, עד שלא להמסה מלאה של השוקולד. מסירים מהאש. מוסיפים את הקפה והביצים ומערבבים היטב בכף עץ. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים בכף עץ עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את האגוזים, ובוחשים.
3. יוצקים את העיסה לתבנית ואופים 30 דקות בדיוק! (מעבר לכך העוגה תצא קשה מדי). מצננים בטמפרטורת החדר, מכסים את התבנית ומאחסנים במקרר למשך לילה.
4. למחרת חותכים את העוגה לקוביות ומגישים.
אחסון (אם ישאר)
במקרר עד 3 שבועות, במקפיא עד חודשיים.
הפשרה ללא חימום!
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון