חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז Easy Fudge Brownies
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניז Easy Fudge Brownies
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כמויות:
125 ג' מרגרינה ללא מלח
2 כוסות סוכר לבן–אפשר ורצוי קצת פחות
6 כפות קקאו תבנית קטנה
4 ביצים
1 כוס קמח רגיל
2 כפיות חומץ
כמויות לפעם וחצי:
190 ג' מרגרינה ללא מלח
3 כוסות סוכר לבן–אפשר ורצוי קצת פחות
9 כפות קקאו תבנית חד פעמית גדולה
6 ביצים
1.5 כוס קמח רגיל
3 כפיות חומץ
אופן ההכנה
אופן הכנה בשלבים – בכל שלב מוסיפים עוד מרכיב:
1. להמיס את המרגרינה ולהעביר לקערה גדולה
2. לערבב היטב המרגרינה המומסת עם הסוכר
3. לערבב היטב את הקקאו לתוך התערובת
4. להוסיף את הביצים ולערבב היטב
5. להוסיף את הקמח + החומץ ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה (אפשר בשלב זה לערבל בעזרת מערבל)
6. עתה ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס, אגוזים, צימוקים או כל דבר אחר, לפי טעמכם האישי.
7. לחמם תנור לחום בינוני (175 מעלות) ולאפות כ-20 דקות עד שמתקשה מלמעלה, אפשר להוציא מהתנור גם אם זה עדיין רך בתחתית, אז זה נשאר פאדג'י.
8. לחתוך מיד עם הוצאת התבנית מהתנור, ואחרי שמתקרר לאחסן בתוך קופסא סגורה.
9. בהצלחה!
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון