הוראות הכנה
מרכיבים
כמויות:
125 ג' מרגרינה ללא מלח
2 כוסות סוכר לבןאפשר ורצוי קצת פחות
6 כפות קקאו תבנית קטנה
4 ביצים
1 כוס קמח רגיל
2 כפיות חומץ
כמויות לפעם וחצי:
190 ג' מרגרינה ללא מלח
3 כוסות סוכר לבןאפשר ורצוי קצת פחות
9 כפות קקאו תבנית חד פעמית גדולה
6 ביצים
1.5 כוס קמח רגיל
3 כפיות חומץ
אופן ההכנה
אופן הכנה בשלבים בכל שלב מוסיפים עוד מרכיב:
1. להמיס את המרגרינה ולהעביר לקערה גדולה
2. לערבב היטב המרגרינה המומסת עם הסוכר
3. לערבב היטב את הקקאו לתוך התערובת
4. להוסיף את הביצים ולערבב היטב
5. להוסיף את הקמח + החומץ ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה (אפשר בשלב זה לערבל בעזרת מערבל)
6. עתה ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס, אגוזים, צימוקים או כל דבר אחר, לפי טעמכם האישי.
7. לחמם תנור לחום בינוני (175 מעלות) ולאפות כ-20 דקות עד שמתקשה מלמעלה, אפשר להוציא מהתנור גם אם זה עדיין רך בתחתית, אז זה נשאר פאדג'י.
8. לחתוך מיד עם הוצאת התבנית מהתנור, ואחרי שמתקרר לאחסן בתוך קופסא סגורה.
9. בהצלחה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון