הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחידות חזה ברווז
2 ליטר מים
חצי קילו דבש
1 שורש ג'ינג'ר (זנגוויל) חתוך לקוביות גסות
חצי צרור כוסברה שטוף כולל הגבעולים
כוס סויה
1/2 ק"ג סוכר
2 גבעולי לימונית (למון גראס) חתוכים לשניים
לקישוט:
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
1. בסיר מביאים לרתיחה מים, דבש, ג'ינג'ר, כוסברה, סויה, סוכר, והלימונית.
2. מוסיפים את הברווז ומבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם.
3. לאחר כשעה וחצי מוציאים את נתחי הברווז ומעבירים למחבת לטיגון בשמן עמוק.
4. מטגנים במשך דקה וחצי עד לקבלת ציפוי פריך.
5. חותכים את הברווז לקוביות ומחלקים לצלחות.
6. יוצקים מעט מהרוטב
7. מקשטים בבצל ירוק קצוץ.
מגיש:
מקור: מסעדת פקין
שתף את המתכון