הוראות הכנה
מרכיבים
1 ברווז צעיר
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית זנגביל
3 תפוחי עץ
אופן ההכנה
לערבב את המלח, הפלפל והזנגביל ולמרוח את הברווז.
לקלף את תפוחי העץ ולהוציא את הליבה.
למלא את הברווז בתפוחי העץ שלמים. אם יש מקו להוסיף עוד תפוחי עץ.
לסגור את הפתח (חלל הבטן של הברווז) עם קיסמי שיניים
להניח את הברווז על רשת מעל תבנית אפיה ולאפות בחום בינוני נמוך 3-4 שעות עד שהברווז רק מאד.
לכסות את הברווז בנייר פרגמנט אם הוא שחום מידי ולפני סיום האפיה.
להוריד את הנייר ולהשאיר בתנור לעוד 10 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון