הוראות הכנה
מרכיבים
12 פרוסות לחם, רצוי צ'יאבטה (מה שבארץ קוראים ג'בטה)
3 עגבניות, חתוכות לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות דק
6 עלי בזיליקום קצוצים דק
1/2 כוס שמן זית
מלח
אופן ההכנה
1. קולים את פרוסות הלחם על אש פתוחה בגריל, או מכניסים אותן למצנם (טוסטר).
2. מערבבים את העגבניות עם השום הקצוץ והבזיליקום ומניחים בצד ל-10 דקות.
3. מניחים על כל טוסט כף אחת מן התערובת.
4. שופכים על הכל הרבה זמן זית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון