חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר ואורז בשכבות {פרסי}
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסגנון פרסי מתאים גם כמנה עיקרית וגם כתוספת
בשר ואורז בשכבות {פרסי}
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסגנון פרסי מתאים גם כמנה עיקרית וגם כתוספת
הוראות הכנה
מרכיבים
41 חבי' מרגרינה
2 בצלים קצוצים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
100 גר' צימוקים
1 כוס מישמישים מיובשים
תבלינים
מלח פלפל שחור 21 כפית קינמון
21 2 כוסות אורז
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במרגרינה
מוסיפים את הבשר ומטגנים
מוסיפים את המישמשים והצימוקים ומטגנים מעט מאוד
מוסיפים את התבלינים ומכסים במים רותחים ומבאים לרתיחה
מבשלים את הבשר עד שמתרכך והנוזלים מתאדים
שלב 2
שוטפים את האורז ומבשלים את האורז עם כפית מלח חצי בישול 10 דק' ומסננים
בסיר גדול אחר
מסדרים את האורז ותבשיל הבשר המוכן בשכבות: כשהאורז עליון.
לפזר 41 כוס מים רותחים על התבשיל המסודר.
מכסים במגבת ובמכסה הסיר ומבשלים כ 20 דק' על אש קטנה מאוד, עד לקבלת אורז "אחד אחד".
בתיאבון
קובי
מגיש: קובי10
מקור:
שתף את המתכון