הוראות הכנה
מרכיבים
בשר בקר (שריר מס' 8)
1 שקית במיה קפואה של סנפרוסט
2 בצלים פרוסים
1 ראש שום פרוס
שמן
3 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות רכות מרוסקות ללא קליפה
פלפל שחור
כפית מלח לימון
1-2 כפות סוכר
½ כפית מלח
3-4 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
מפשירים את הבשר וחותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. שמים שמן במחבת ומחממים לחום מרבי.
מטגנים את הבשר משני הצדדים ומוציאים לקערה. באותו סיר מטגנים את פרוסות הבצל והשום עד להזהבה מוסיפים את הבשר והמים הרותחים ומבשלים קרוב לשעה עד שעה וחצי עד להבשלתו של הבשר (אפשרי בסיר לחץ- ב ½ הזמן) .
לוקחים כוס מים רותחים מוסיפים רסק עגבניות +עגבניות+תבלינים ומערבבים היטב מוסיפים לסיר. מוסיפים את הבמיה שהופשרה לעוד ½ שעה בישול על אש נמוכה.
ואוכלים בהנאה עם אורז לבן!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון