הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר` בשר בקר רזה
¼ כוסשמן זית
1 שן שום
קורט צ`ילי גרוס
מלח
פלפל שחור
¼ ליטר יין לבן
כפית פטרוזיליה קצוצה
300 גר` פטריות שמפיניון
אופן ההכנה
במחבת עם שמן מטגנים קלות את השום ומוסיפים צ`ילי
כשהשמן רותח מוסיפים פטריות, מטגנים מעט ומוסיפים פטרוזיליה.
חותכים את הבשר לרצועות קטנות ודקות. מוסיפים למחבת ומטגנים
מספר דקות.
מוסיפים יין, ממליחים ומפלפלים וממשיכים לבשל 2 דקות.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון