חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גבץ' עם בשר, טלה, עוף, נקניקיות וחזה אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ירקות עם סוגי בשרים שונים מתבשלים על האש, ומסתיימים בתנור.
גבץ' עם בשר, טלה, עוף, נקניקיות וחזה אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ירקות עם סוגי בשרים שונים מתבשלים על האש, ומסתיימים בתנור.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר שייטל חתוך גס
500 גרם בשר טלה חתוך גס
4 שוקיים עוף- עצם מקוצרת
4 פטריצ´ן – נקניקיות לצליה
300 גרם חזה אווז מעושן חתוך גס
8 בצלים קטנים קלופים
1 בצל סגול גדול קצוץ
10 שיני שום
3 גזרים פרוס לטבעות
שורש פטרוזיליה פרוס
שורש סלרי פרוס
3 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
2 זוקיני חתוכים לפלחים
2 עגבניות קלופות חתוכות
כף רסק עגבניות
קורט טימין
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כפית סוכר
מלח
פלפל
3-2 כוסות יין לבן
½ כוס שמן זית
1 לימון סחוט
½ כרובית
2 כוסות במיה
½ כוס כרוב כבוש
אופן ההכנה
1. בסיר עם שמן זית מזהיבים את הבצלים השלמים, הבצל הסגול, שיני השום, בשר השייטל, בשר הטלה, שוקי העוף וחזה האווז המעושן.
2. מתבלים בפפריקה אדומה מתוקה, פפריקה אדומה חריפה, פלפל שחור, מלח, סוכר
וטימין קצוץ. מערבבים ומבשלים כ- 15 דקות.
3. מוסיפים את הגזר החתוך, תפוח האדמה, שורש הסלרי, שורש הפטרוזיליה, העגבניות, רסק העגבניות והיין הלבן. מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 40 דקות.
4. במחבת עם שמן זית מזהיבים את הנקניקיות.
5. מוסיפים לטיגון את הבמיה, הכרובית והכרוב הכבוש.
6. מעבירים הכול לתבשיל הבשר ומערבבים.
7. מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 20-30 דקות.
8. מוציאים ומוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית והטימין.
מגיש: דפני
מקור:
שתף את המתכון