הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לבצק:
1 קג' קמח
1 שמרית/ 1.5 כפות שמרים יבשים
1.5 כפות סוכר
קורט מלח
3/4 כוס שמן
מים לפי ספיגה
החומרים למלית:
1 קג' בשר כבש שמן או 800 גר' בשר בקר + 200 גר' שומן כבש
3 בצלים שמנמנים
1.5 כפות זרעי קימל
1 כפית פלפל שחור טחון
מלח לפי הטעם
לעיטור:
1 ביצה
קצח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. ללוש את כל החומרים לבצק קל וצמיגי, ולהניח אותו למנוחה עד סיום הכנת המלית.
2. לקצוץ את הבשר לקוביות קטנות.
3. לקצוץ את הבצל.
4. לערבב את חומרי המלית.
5. לרדד את הבצק ולקרוץ ממנו עיגולים.
6. להניח על כל עיגול כמות נכבדת מהמלית ולסגור אותו כמו לחמנייה עגולה.
7. למרוח על כל יחידה ביצה ולפזר קצח.
8. לאפות בתנור מחומם ל-200-180 מעלות למשך כ-30-25 דק' .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון