הוראות הכנה
מרכיבים
קילו וחצי בשר שריר בקר טרי חתוך לקוביות של כ 2 ס"מ
רבע כוס שמן זית
5 גזרים חתוכים לקוביות או פרוסות דקות
3 כפות קמח
בקבוק יין אדום
2 ליטר ציר בקר
קורט פפריקה אדומה חריפה
כפית פפריקה אדומה מתוקה
6 עלי דפנה
1 כפית זרעי קימל
5 שיני שום מעוכות
2 כפות רסק עגבניות
4 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות בינוניות
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
כף דבש
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
בסיר כבד מטגנים את הבשר מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן .
מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד שיספג .
מוסיפים את היין ואת הדבש מערבבים היטב ומוסיפים את ציר הבקר תבלינים שום ורסק עגבניות .
מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ 120 דקות .
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים שעה נוספת בלהבה נמוכה .
מגישים חם .
בתאבון!!
מגיש:
מקור: גולש בגירסה אישית
שתף את המתכון