חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידה ביתית מצוינת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הבסיסי מורכב מביצים, סוכר וקצפת. brאת הרכיבים הנוספים אפשר לשנות ולגוון לפי הטעם. br
גלידה ביתית מצוינת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הבסיסי מורכב מביצים, סוכר וקצפת. brאת הרכיבים הנוספים אפשר לשנות ולגוון לפי הטעם. br
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים גדולות
1/4 כוס כוכר
מכל קצפת ריצ'
100 גר' אגוזים טחונים
100 גר' שוקולד מריר מגורר
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים - אין צורך להפרידן - כ-5 דקות.
מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה.
לאותה קערה מוסיפים את הקצפת וממשיכים להקציף כ-5 דקות נוספות.
(כך מלכלכים פחות כלים והתוצאה לא פחות טעימה).
לתוך התערובת המוקצפת הזאת מוסיפים את האגוזים הטחונים והשוקולד המגורר.
מגיש: דרורה שמעון
מקור:
שתף את המתכון