חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידה מטוגנת-משומשו!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידה מטוגנת-משומשו!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המרכיבים:
גלידה איכותית, בטעם המועדף עליכם
1 כוס פירורי לחם (לא מתובלים), או פירורי עוגיות
1/4 כוס קמח לבן
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
1 ביצה
250 גרם קמח
מי קרח
כלים: שיפודי במבוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מניחים את הקמח ופירורי הלחם בצלחת שטוחה ומערבבים היטב.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר מתאים.
מכינים את הבלילה: טורפים את הביצה בקערה, מוסיפים את הקמח, מוסיפים מעט מי קרח וטורפים היטב. משיכים להוסיף מי קרח ולטרוף עד קבלת בלילה בסמיכות של שמנת.
מוציאים את הגלידה מהמקפיא ובעזרת הידיים יוצרים כדור גלידה בגודל של תפוז קטן. מניחים את הכדור בצלחת עם פירורי הלחם, מגלגלים ומצפים היטב. נועצים את השיפוד בכדור הגלידה, טובלים בבלילה ודואגים שהכדור יצופה באופן יסודי.
מניחים בזהירות את כדור הגלידה בשמן החם ומטגנים עד קבלת צבע זהוב. מוציאים מהשמן, מניחים על צלחת, מסירים את השיפוד ומגישים מייד.
מגיש: יוסף ל
מקור: מתכון באדיבות מסעדת צ'יינה לי
שתף את המתכון