הוראות הכנה
מרכיבים
המרכיבים:
גלידה איכותית, בטעם המועדף עליכם
1 כוס פירורי לחם (לא מתובלים), או פירורי עוגיות
1/4 כוס קמח לבן
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
1 ביצה
250 גרם קמח
מי קרח
כלים: שיפודי במבוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מניחים את הקמח ופירורי הלחם בצלחת שטוחה ומערבבים היטב.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר מתאים.
מכינים את הבלילה: טורפים את הביצה בקערה, מוסיפים את הקמח, מוסיפים מעט מי קרח וטורפים היטב. משיכים להוסיף מי קרח ולטרוף עד קבלת בלילה בסמיכות של שמנת.
מוציאים את הגלידה מהמקפיא ובעזרת הידיים יוצרים כדור גלידה בגודל של תפוז קטן. מניחים את הכדור בצלחת עם פירורי הלחם, מגלגלים ומצפים היטב. נועצים את השיפוד בכדור הגלידה, טובלים בבלילה ודואגים שהכדור יצופה באופן יסודי.
מניחים בזהירות את כדור הגלידה בשמן החם ומטגנים עד קבלת צבע זהוב. מוציאים מהשמן, מניחים על צלחת, מסירים את השיפוד ומגישים מייד.
מגיש:
מקור: מתכון באדיבות מסעדת צ'יינה לי
שתף את המתכון