הוראות הכנה
מרכיבים
10 שניצל עוף משוטחים
1 קופסת שימורים של שעועית לבנה אפויה מסוננת מנוזלים
2 כפיות עמבה מוכנה
1 בצלצל קצוץ
4 גבעולי פטרוזיליה קצוצים גס
1 שן שום חתוכה גס
מעט מלח ופלפל
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מעבדים במעבד מזון את השעועית עם העמבה, הבצל, השום והפטרוזיליה למחית אחידה. מניחים לאורך כל שניצל מהמחית ומגלגלים את השניצל (למי שקשה ניתן לסגור בקיסם). מחממים שמן במחבת. טובלים את השניצל המגוגל בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם. מניחים בשמן החם ומטגנים היטב מכל הצדדים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון