הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תמרים כבושים
1 מרגרינה לאפיה
3/4 כוס סוכר
150 גרם אגוזים קצוצים (לא חייב)
חצי ק"ג פתי בר (לקצוץ במעבד מזון באופן גס - לא אבקה)
קוקוס
אופן ההכנה
בסיר טפלון על אש נמוכה שמים מרגרינה וכשנמסה מוסיפים את הסוכר והתמרים.
כשהכל נמס מכבים את הגז.
מערבבים לעיסה אחידה ומעבירים לקערה גדולה אשר אליה מוסיפים את האגוזים והפתי בר המפורר.
פורסים נייר אפיה ויוצרים "נחש" יפה ומגלגלים אותו בקוקוס.
כל "נחש" מגלגלים בנייר אפיה סוגרים את הקצוות היטב ומקפיאים.
כשרוצים לפרוס מוציאים מההקפאה כעשרים דקות לפני ומסדרים בתוך עטרות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון