הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת בצק עלים(400 גרם)
למלית:
------
150 גרם שקדים טחונים
150 גרם בוטנים טחונים
150 גרם קוקוס
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
1 כפית הל
-------------
אפשרי לפזר אבקת סוכר או סירופ.
לסירופ:1 כוס מים
1 כוס סוכר
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
1.לערבב בקערה את כל חומרי המילוי ולחמם תנור מראש לחום בנוני 180°c.
2.לחתוך את הבצק ל 22 חתיכות ולרדד כל חלק לעלה דק.
לשים מהמלית על כל עלה ולגלגל לצורת סיגר ולהדק...(ארוך ודק- כמו גליליות)
3. לשים בתבנית עם נייר אפייה או בתבנית משומנת
ולאפות בחום בנוני כ-10 דקות.
4. להוציא ולבזוק אבקת סוכר ולצנן....
5. אם רוצים עם סירופ אז לבשל את כל חומרי הסירופ כ- 20 דקות על להבה נמוכה...
ולצקת על הגליליות...לאחסן בקופסה אטומה.
מגיש:
מקור: מטעמי עירק-פסקל
שתף את המתכון