חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גליליות ממולאות בשקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות בצק עלים ממולאות בשקדים ומתובלות בקינמון והל....מעדן המוגש בראש השנה
גליליות ממולאות בשקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות בצק עלים ממולאות בשקדים ומתובלות בקינמון והל....מעדן המוגש בראש השנה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת בצק עלים(400 גרם)
למלית:
------
150 גרם שקדים טחונים
150 גרם בוטנים טחונים
150 גרם קוקוס
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
1 כפית הל
-------------
אפשרי לפזר אבקת סוכר או סירופ.
לסירופ:1 כוס מים
1 כוס סוכר
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
1.לערבב בקערה את כל חומרי המילוי ולחמם תנור מראש לחום בנוני 180°c.
2.לחתוך את הבצק ל 22 חתיכות ולרדד כל חלק לעלה דק.
לשים מהמלית על כל עלה ולגלגל לצורת סיגר ולהדק...(ארוך ודק- כמו גליליות)
3. לשים בתבנית עם נייר אפייה או בתבנית משומנת
ולאפות בחום בנוני כ-10 דקות.
4. להוציא ולבזוק אבקת סוכר ולצנן....
5. אם רוצים עם סירופ אז לבשל את כל חומרי הסירופ כ- 20 דקות על להבה נמוכה...
ולצקת על הגליליות...לאחסן בקופסה אטומה.
מגיש: רותם דבי
מקור: מטעמי עירק-פסקל
שתף את המתכון