הוראות הכנה
מרכיבים
לקדאיף:
1 קילו איטריות קדאיף )ניתן לרכוש בלוינסקי או ברשתות
הגדולות(
2.5 כוסות פיסטוקים טחונים גס
2.5 כוס פיסטוקים שלמים
250 גרם חמאה מומסת
5 כפות אבקת סוכר
(ניילון ניצמד בגודל 10 30X למקצוענים)
לחובבים תבנית בינונית משוחה היטב במרגרינה
לסירופ:
3 כוסות סוכר
2.5 כוסות מים
מיץ מ 2 לימונים
2.5 כפות דבש
2 כפיות מי ורדים
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. מערבבים בקערה את אטריות הקדאיף, חמאה מומסת ואבקת סוכר.
2 . למיקצוענים משטחים את אטריות הקדאיף תוך דחיסה על הנילון הניצמד שיכבה
בעובי1/2 ס"מ.
2. לחובבים משטחים שכבה של איטריות הקדאיף על תחתית התבנית בעובי 1/2
ס"מ
3 . מפזרים במרכז פיסטוקים טחונים גס ופיסטוקים שלמים.
4 . מגלגלים תוך הידוק את הנילון עם שיכבת הקדאיף מעל ויוצרים
גליל
4. לחובבנים משטחים עושכבת איטריות קדאיף
.
5. מסירים בעדינות את הניילון הנצמד
6 חורצים כל גליל במרחקים של 4 ס"מ בסכין חדה
7 . מברישים תבנית במעט חמאה ואופים 20 דקות או עד השחמה
בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס.
8 . ביציאה מהתנור בעוד המאפים חמים, מוזגים מעליהם מעט סירופ.
9 . לאחר שיתקרר חותכים חיתוך סופי של הגלילים או את ריבועים עם מכשיר חד
כמו שפכטל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון