חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילי קדאיף (בורמה)ממולאי פיסוק חלאבי בנוסח "מוטראן נצרת"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אתם זוכרים את גלילי האיטריות השחומים שמתפצחים בפה עם פיטוק חלאבי brאז ????? יאללה לעבודה לא קשה brמנה אחרונה טוטאלית brבורמה /קדאיף ממולאת פיסטוק חלבי
גלילי קדאיף (בורמה)ממולאי פיסוק חלאבי בנוסח "מוטראן נצרת"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אתם זוכרים את גלילי האיטריות השחומים שמתפצחים בפה עם פיטוק חלאבי brאז ????? יאללה לעבודה לא קשה brמנה אחרונה טוטאלית brבורמה /קדאיף ממולאת פיסטוק חלבי
הוראות הכנה
מרכיבים
לקדאיף:
1 קילו איטריות קדאיף )ניתן לרכוש בלוינסקי או ברשתות
הגדולות(
2.5 כוסות פיסטוקים טחונים גס
2.5 כוס פיסטוקים שלמים
250 גרם חמאה מומסת
5 כפות אבקת סוכר
(ניילון ניצמד בגודל 10 30X למקצוענים)
לחובבים תבנית בינונית משוחה היטב במרגרינה
לסירופ:
3 כוסות סוכר
2.5 כוסות מים
מיץ מ 2 לימונים
2.5 כפות דבש
2 כפיות מי ורדים
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. מערבבים בקערה את אטריות הקדאיף, חמאה מומסת ואבקת סוכר.
2 . למיקצוענים משטחים את אטריות הקדאיף תוך דחיסה על הנילון הניצמד שיכבה
בעובי1/2 ס"מ.
2. לחובבים משטחים שכבה של איטריות הקדאיף על תחתית התבנית בעובי 1/2
ס"מ
3 . מפזרים במרכז פיסטוקים טחונים גס ופיסטוקים שלמים.
4 . מגלגלים תוך הידוק את הנילון עם שיכבת הקדאיף מעל ויוצרים
גליל
4. לחובבנים משטחים עושכבת איטריות קדאיף
.
5. מסירים בעדינות את הניילון הנצמד
6 חורצים כל גליל במרחקים של 4 ס"מ בסכין חדה
7 . מברישים תבנית במעט חמאה ואופים 20 דקות או עד השחמה
בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס.
8 . ביציאה מהתנור בעוד המאפים חמים, מוזגים מעליהם מעט סירופ.
9 . לאחר שיתקרר חותכים חיתוך סופי של הגלילים או את ריבועים עם מכשיר חד
כמו שפכטל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון