הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס מיץ לימון
1/3 כוס סוכר
2 כוסות מים
עלי נענע טריים
אופן ההכנה
על אש בינונית ממיסים את הסוכר במיץ הלימון.
מורידים מהאש, מוסיפים את המים, מערבבים ומניחים להתקרר.
מעבירים את הנוזל לתבנית לקוביות קרח (ללא המתקן המפריד לקוביות) ומכניסים למקפיא ל-15 דקות.
כעת, מוצאים מהמקפיא ובעזרת מזלג שוברים את גושי הקרח שנוצרו לאורך שולי התבנית.
מחזירים את התבנית למקפיא ל-15 דקות נוספות וכך ממשיכים כל 15 דקות עד שהגרניטה כמעט קפואה.
מעבירים לכוסות גבוהות שקוררו תחילה, מקשטים בעלי נענע ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון