הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלים יבשים , 5שיני שום,צרור כוזבור,8חתיכות דג טונה,
תבלינים:פפריקה מתוקה מעורבבת עים שמן,מלח.
אופן ההכנה
שופכים מים חמים בקערה שבה מונחים הפלפלים מניחים בצד כ10 דקות.בקערה מניחים את הדגים וממליחים עם הרבה מלח.
בסיר גדול ורחב מסדרים את הפלפלים עליהם מניחים את הדגים ואת השום ממלאים במים כמעט עד לכיסוי הדגים משמים על האש.
לאחר שהמים בסיר רתחו שמים את הכוזבור קצוץ מעל הדגים.את השמן עים הפפריקה שופכים על כל הדגים וממליחים ומבשלים כשעה וחצי לערך
מגיש:
מקור: מרוקו
שתף את המתכון