חיפוש


דגים על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דגים על האש וגם פילה דניס. brוטיפ איך אפשר שהדגים לא ידבקו לרשת מה בדיוק צריך לעשות brבתודה מראש רפי
הוראות הכנה
מרכיבים
הטמפרטורה של הגריל עליו אתה מניח את הדג - צריך שתהיה חמה מאוד ותיצור צריבה בזמן הנחתו.
השלב בו תהפוך את הדג - גם הוא חשוב. שלא יהיה מידי זמן ואפוי מיד - לפני ההיפוך , כי אז מתפרק
וצריך להיעזר בשתי כפות שטוחות לפעולת ההיפוך.
והכי קל - אבל לא אותו סגנון אפייה - בתוך נייר כסף
אופן ההכנה
יש המון נוסחים. אם לא בנייר כסף -כי אז מתבלים לפני העיטוף
אז עדיף לצלות ואת הרוטב המיוחד להגיש על הדג או בצידו.
היום הכנסתי מתכון שניקרא דג דניס בקארי - הוא מצויין
מגיש: שרון שני
מקור:
שתף את המתכון