הוראות הכנה
מרכיבים
הטמפרטורה של הגריל עליו אתה מניח את הדג - צריך שתהיה חמה מאוד ותיצור צריבה בזמן הנחתו.
השלב בו תהפוך את הדג - גם הוא חשוב. שלא יהיה מידי זמן ואפוי מיד - לפני ההיפוך , כי אז מתפרק
וצריך להיעזר בשתי כפות שטוחות לפעולת ההיפוך.
והכי קל - אבל לא אותו סגנון אפייה - בתוך נייר כסף
אופן ההכנה
יש המון נוסחים. אם לא בנייר כסף -כי אז מתבלים לפני העיטוף
אז עדיף לצלות ואת הרוטב המיוחד להגיש על הדג או בצידו.
היום הכנסתי מתכון שניקרא דג דניס בקארי - הוא מצויין
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון