חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגי דניס בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דגי דניס בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שני דגי דניס בינוניים, שלמים ומנוקים
בסיס למשרה ורוטב:
5 כפות רוטב סויה
5 שיני שום כתושות
2 כפות ג'ינג'ר טרי, קלוף ומגורר
½ כפית תבלין לדגים
מיץ וקליפה מגוררת, מ-2 לימונים
¼ כוס שמן זית
תוספת לרוטב:
כף שמן שומשום
כפית סוכר חום
½ צרור כוסברה קצוצה דק
½ צרור בזיליקום קצוץ דק
לטיגון:
מעט קמח
שמן לטיגון עמוק
נייר סופג
אופן ההכנה
חורצים בסכין חדה חתכים משני הצדדים של הדגים. מערבבים את חומרי הבסיס למשרה ולרוטב בקערה. מחלקים את התערובת לשניים: ¾ למשרה ו-¼ הנותר לרוטב.
מצרפים את התוספות לתערובות המשרה והרוטב בהתאמה.
מניחים את הדגים בקערה, ומעסים את המשרה לתוך החתכים בדג. מכסים ושומרים במקרר כשעה.
מקמחים כל דג ומנערים את עודפי הקמח. מחממים היטב ווק (או מחבת רחבה) עם שמן לטיגון עמוק. מוציאים את הדגים מן המשרה ומייבשים אותם בנייר סופג. מכניסים בזהירות כל דג בנפרד לשמן החם ומטגנים 3 דקות מכל צד.
מזליפים מעל הדגים את הרוטב.
מגישים על ירקות ירוקים מאודים.
מגיש: קיבי
מקור: קיקומן
שתף את המתכון