חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגי דניס ממולאים סלמון מעושן או שרימפס וכל טוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילי דג דניס ממולאים בביבי שרימפס וכל טוב מנה שלא תישכח
דגי דניס ממולאים סלמון מעושן או שרימפס וכל טוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילי דג דניס ממולאים בביבי שרימפס וכל טוב מנה שלא תישכח
הוראות הכנה
מרכיבים
6 יח' פילה דניס, אמנון
300 ג"ר ביבי שרימפס
2 לחמניות (קמח מלא) קצוצות דק (רצוי בנות מספר ימים)
1 פלפל אדום קצוץ דק
1/2 פלפל ירוק חריף
4 בצל ירוק קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כף מיץ לימון
1/4 כוס שמן זית
50 ג"ר חמאה
אופן ההכנה
1. במחבת עם כף גדושה של חמאה וקמצוץ מלח וקמצוץ פלפל שחור
מטגנים את הביבי שרימפס עד הפיכתם לאדומים או כ 2 דקות (מוצאים ומניחים בצד)
2.באותה מחבת מויספים מעט חמאה ומטגנים כ 1/2 דקה לצד את הפילטים
(מוצאים ומניחים בצד)
3.באותה מחבת עם 1 כף שמן זית מטגנים את קוביות הלחמניות הקצוצות עד גוון חום
(מוצאים ומניחים בצד)
4.באותה מחבת עם 1 כף שמן זית מקפיצים את הפלפל האדום פלפל ירוק חריף בצל ירוק
שיני השום יתרת כפית המלח יתרת הפלפל שחור גרוס עבה
1 כף מיץ לימון
לבנית המנה :
5.בקערה מערבבים היטב את כל חומרי המלית
6.על תבנית עם נייר אפיה מניחים את הפילטים וומלאים כ 2 ס"מ מהקצה כף גדושה מהמלית
מגלגלים וסוגרים עם קיסם
7. מחממים תנור ל 180 מעלות ומכניסים ל 10 דקות
*** לאלה שלא אוכלים פירות ים ניתן להמיר לקוביות פילה דג זהבון מוקפצות בפפריקה מעושנת או קוביות סלמון מעושן או קוביות טונה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עצמי
שתף את המתכון