חיפוש


דגי פורל בבירה לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבירה הלבנה מעניקה ארומה מיוחדת לדגים, זהירות לא להשתכר!
הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי פורל
בקבוק בירה לבנה
2 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
מיץ לימון
אופן ההכנה
יש להשרות את הדגים במיץ לימון ומלח כחצי שעה.
מערבבים את שאר החומרים ויוצקים ע"ג הדגים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, במשך כעשרים דקות.
מגיש: קיבי
מקור: יערה הולצמן-ביסמוט
שתף את המתכון