חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג אפוי בתבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג אפוי בתבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגים לבנים שלמים
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
1 כפית זנגוויל טרי וקצוץ
1 כפית קליפת לימון מגוררת
2 כפות מיץ לימון
1 כף רוטב סויה
1 כף שמן שומשום.
אופן ההכנה
בסכין חד,יוצרים 3 חתכים עמוקים בכל צד של הדג.מניחים על יריעת נייר אלומיניום גדולה.
מערבבים במעבד מזון בצל,שום,זנגביל,קליפת לימון,רוטב סויה ושמן שומשום.מעבדים עד שהתערובת חלקה.
מורחים את התערובת על הדגים משני הצדדים וכן בתוך הדגים.
עוטפים את הדגים בנייר אלומיניום,מהדקים היטב. מניחים את הדגים בתבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות בחום 180 מעלות,או עד שהדגים אפויים.
מגיש: קיבי
מקור: בישול סיני
שתף את המתכון